Sun Chao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Quality Control of Jiangsu Province, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Ji Jian について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Quality Control of Jiangsu Province, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Wu Songling について
Acad State Adm Grain, Cereals & Oils Microbiol Res Grp, Beijing, China について
Sun Changpo について
Acad State Adm Grain, Cereals & Oils Microbiol Res Grp, Beijing, China について
Pi Fuwei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Quality Control of Jiangsu Province, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Zhang Yinzhi について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Quality Control of Jiangsu Province, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Tang Lili について
Department of Environmental Health Science, The University of Georgia, Athens, GA 30602, USA について
Sun Xiulan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Quality Control of Jiangsu Province, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Food Control について
水溶液 について
二次代謝産物 について
超純水 について
オゾン について
穀類 について
ヒト について
レート方程式 について
オゾン処理 について
コムギ について
脂環式化合物 について
スピロ化合物 について
酸素複素環化合物 について
架橋化合物 について
エノン について
ポリオール について
オゾン水 について
分解速度 について
健康影響 について
Fusarium graminearum について
デオキシニバレノール について
オゾン水溶液 について
UPLCとQ-TOFMS について
運動論的方程式 について
食品の汚染 について
穀類とその製品一般 について
デオキシニバレノール について
デオキシニバレノール について
飽和 について
水溶液 について
オゾン分解 について
汚染 について
応用 について