Zheng Haiyan について
College of Food Science and Engineering, Northwest A & F University, Key Laboratory of Agricultural Products Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Wei Shuai について
Institute of Agro-Products Processing Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences / Key Laboratory of Agricultural Products Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Guo Boli について
Institute of Agro-Products Processing Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences / Key Laboratory of Agricultural Products Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Fan Mingtao について
College of Food Science and Engineering, Northwest A & F University, Key Laboratory of Agricultural Products Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Wei Yimin について
Institute of Agro-Products Processing Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences / Key Laboratory of Agricultural Products Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Zhongguo Shipin Xuebao について
最適条件 について
最適化 について
水分 について
応答曲面法 について
アフラトキシン について
供給速度 について
送り速度 について
影響因子 について
実験研究 について
peanut meal について
aflatoxin B_1 について
extrusion について
degradation について
食品の汚染 について
果実とその加工品 について