Tian Xiang について
Institute of Crop Germplasm Resources, Shanxi Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Crop Gene Resources & Germplasm Enhancement on Loess Plateau, Ministry of Agriculture, Shanxi Key Laboratory of Genetic Resources and Genetic Improvement of Minor Crops について
Shen Qun について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University について
Qiao Zhijun について
Institute of Crop Germplasm Resources, Shanxi Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Crop Gene Resources & Germplasm Enhancement on Loess Plateau, Ministry of Agriculture, Shanxi Key Laboratory of Genetic Resources and Genetic Improvement of Minor Crops について
Wang Haigang について
Institute of Crop Germplasm Resources, Shanxi Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Crop Gene Resources & Germplasm Enhancement on Loess Plateau, Ministry of Agriculture, Shanxi Key Laboratory of Genetic Resources and Genetic Improvement of Minor Crops について
Cao Xiaoning について
Institute of Crop Germplasm Resources, Shanxi Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Crop Gene Resources & Germplasm Enhancement on Loess Plateau, Ministry of Agriculture, Shanxi Key Laboratory of Genetic Resources and Genetic Improvement of Minor Crops について
Zhongguo Liangyou Xuebao について
導関数 について
化学分析 について
ベクトル について
水分 について
近赤外線 について
正規化 について
澱粉 について
近赤外分光分析 について
前処理 について
外部検証 について
決定係数 について
補正係数 について
拡散反射分光法 について
粗脂肪 について
粗蛋白質 について
Panicum miliaceum L. について
NIRS について
starch について
crude protein について
crude fat について
quality について
動物性水産食品 について
食品の分析 について
近赤外分光法 について
キビ について
応用 について