Wang Lan について
Institute for farm Products Processing and Nuclear-Agricultural Technology,Hubei Academy of Agricultural Science について
Fu Xiaoyan について
College of food science and technology,Huazhong Agricultural University について
Shi Zhaolong について
College of food science and technology,Huazhong Agricultural University について
Wu Wenjing について
Institute for farm Products Processing and Nuclear-Agricultural Technology,Hubei Academy of Agricultural Science について
Qiao Yu について
Institute for farm Products Processing and Nuclear-Agricultural Technology,Hubei Academy of Agricultural Science について
Ding Anzi について
Institute for farm Products Processing and Nuclear-Agricultural Technology,Hubei Academy of Agricultural Science について
Liao Li について
Institute for farm Products Processing and Nuclear-Agricultural Technology,Hubei Academy of Agricultural Science について
Wang Jun について
Institute for farm Products Processing and Nuclear-Agricultural Technology,Hubei Academy of Agricultural Science について
Xiong Guangquan について
Institute for farm Products Processing and Nuclear-Agricultural Technology,Hubei Academy of Agricultural Science について
Shipin yu Shengwu Jishu Xuebao について
直交性 について
パフィング について
マイクロ波 について
膨張係数 について
含水量 について
淡水化 について
白色度 について
澱粉 について
硬度 について
評価指標 について
マイクロ波技術 について
surimi について
microwave puffing について
whiteness について
hardness について
野菜とその加工品 について
マイクロ波 について
淡水化 について