Fowler Stephanie M. について
Cooperative Research Centre for Sheep Innovation, Armidale 2350, Australia について
Fowler Stephanie M. について
NSW Department of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Development, Cowra 2794, Australia について
Hoban Jordan M. について
Cooperative Research Centre for Sheep Innovation, Armidale 2350, Australia について
Hoban Jordan M. について
NSW Department of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Development, Cowra 2794, Australia について
van de Ven Remy について
Cooperative Research Centre for Sheep Innovation, Armidale 2350, Australia について
van de Ven Remy について
NSW Department of Primary Industries, Orange Agricultural Institute, Orange 2800, Australia について
Gardner Graham について
Cooperative Research Centre for Sheep Innovation, Armidale 2350, Australia について
Gardner Graham について
Division of Vet and Biomedical Science, Murdoch University, WA 6150, Australia について
Pethick David W. について
Cooperative Research Centre for Sheep Innovation, Armidale 2350, Australia について
Pethick David W. について
Division of Vet and Biomedical Science, Murdoch University, WA 6150, Australia について
Hopkins David L. について
Cooperative Research Centre for Sheep Innovation, Armidale 2350, Australia について
Hopkins David L. について
NSW Department of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Development, Cowra 2794, Australia について
Meat Science について
回帰モデル について
付加価値 について
絶縁破壊 について
小売店 について
小売 について
枝肉形質 について
予測因子 について
枝肉重量 について
生肉の品質と処理 について
食肉一般 について
付加価値 について
子ヒツジ について
枝肉重量 について
GR について