WANG Jiayu について
Rice Institute of Shenyang Agricultural University, Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology, Genetics and Breeding, Ministry of Agriculture, Key Laboratory of Northern Japonica Rice Breeding of Liaoning について
XU Zhengjin について
Rice Institute of Shenyang Agricultural University, Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology, Genetics and Breeding, Ministry of Agriculture, Key Laboratory of Northern Japonica Rice Breeding of Liaoning について
ZHANG Shichun について
Rice Institute of Shenyang Agricultural University, Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology, Genetics and Breeding, Ministry of Agriculture, Key Laboratory of Northern Japonica Rice Breeding of Liaoning について
CHEN Wenfu について
Rice Institute of Shenyang Agricultural University, Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology, Genetics and Breeding, Ministry of Agriculture, Key Laboratory of Northern Japonica Rice Breeding of Liaoning について
Huabei Nongxuebao について
円錐 について
水稲 について
品質 について
玄米 について
品種 について
白米 について
交雑 について
味覚 について
製粉 について
タンパク質含有量 について
有意差 について
外観品質 について
湾曲 について
穀粒品質 について
Rice について
Panicle type について
Grain parts について
Quality について
水 について
穀粒品質 について
形質 について
差異 について