Zhang Yuyu について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Chen Yiying について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Sun Ying について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Ding Qi について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Zhang Xing について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Sun Baoguo について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Chen Haitao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Zhongguo Shipin Xuebao について
極性 について
ケトン について
複素環化合物 について
ガスクロマトグラフィー について
アルデヒド について
固相抽出 について
アルコール について
揮発性 について
酸素複素環化合物 について
芳香族アルデヒド について
脂肪酸 について
フェノール類 について
揮発 について
加水分解物 について
boletus edulis について
enzymatic hydrolysate について
volatile flavor compounds について
solid phase microextraction について
gas chromatography and mass spectrometry について
植物の生化学 について
加水分解物 について
揮発性 について
フレーバー成分 について
比較分析 について