Yang Xue について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Li Yunliang について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Li Suyun について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Li Suyun について
School of Food and Biological Engineering, Zhengzhou University of Light Industry, 5 Dongfeng Road, Zhengzhou, Henan 450002, China について
Li Suyun について
Collaborative Innovation Center of Food Production and Safety, Henan Province, 5 Dongfeng Road, Zhengzhou, Henan 450002, China について
Oladejo Ayobami Olayemi について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Oladejo Ayobami Olayemi について
Department of Agricultural and Food Engineering, University of Uyo, P.M.B 1017, Uyo 520001, Nigeria について
Wang Yucheng について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Huang Shanfen について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Zhou Cunshan について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Wang Yang について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Zhang Yanyan について
School of Food and Biological Engineering, Zhengzhou University of Light Industry, 5 Dongfeng Road, Zhengzhou, Henan 450002, China について
Ma Haile について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Ye Xiaofei について
Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing Ministry of Agriculture PR China, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, China について
Ye Xiaofei について
Department of Biosystems Engineering and Soil Science, The University of Tennessee, 2506 E.J. Chapman Drive, Knoxville, TN 37996, USA について
Ultrasonics Sonochemistry について
最適化 について
前処理 について
酵素的分解 について
ジスルフィド結合 について
加水分解 について
構造特性 について
タンパク質 について
疎水性 について
周波数 について
超音波 について
基質 について
アンギオテンシン変換酵素阻害 について
アルカラーゼ について
阻害活性 について
加水分解物 について
蛋白質・ペプチド一般 について
酵素の応用関連 について
酵素的分解 について
脱脂 について
小麦 について
はい芽 について
蛋白質 について
構造特性 について
パワー密度 について
多重周波数 について
超音波 について
前処理 について