Yang Xiupei について
College of Chemistry and Chemical Engineering, Chemical Synthesis and Pollution Control Key Laboratory of Sichuan Province, China West Normal University, Nanchong 637000, China について
Jia Zhihui について
College of Chemistry and Chemical Engineering, Chemical Synthesis and Pollution Control Key Laboratory of Sichuan Province, China West Normal University, Nanchong 637000, China について
Tan Zhijing について
College of Chemistry and Chemical Engineering, Chemical Synthesis and Pollution Control Key Laboratory of Sichuan Province, China West Normal University, Nanchong 637000, China について
College of Chemistry and Chemical Engineering, Chemical Synthesis and Pollution Control Key Laboratory of Sichuan Province, China West Normal University, Nanchong 637000, China について
College of Chemistry and Chemical Engineering, Chemical Synthesis and Pollution Control Key Laboratory of Sichuan Province, China West Normal University, Nanchong 637000, China について
Liao Xiangjun について
Exposure and Biomonitoring Division, Health Canada, 50 Colombine Driveway, Ottawa K1A 0K9, Canada について
Food Control について
反応時間 について
調製粉乳 について
回収率 について
金 について
ナノクラスタ について
検出限界 について
蛍光 について
迅速分析 について
官能化 について
アミノ酸 について
脂肪族アミン について
チオール について
脂肪族カルボン酸 について
カルボアミド について
窒素複素環化合物 について
蛍光強度 について
蛍光発光 について
発蛍光団 について
蛍光消光 について
食品の分析 について
食品の汚染 について
官能化 について
Au について
ナノクラスタ について
蛍光消光 について
乳児用調製粉乳 について
メラミン について
定量 について