Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Department of Applied Chemistry, China Agricultural University, Beijing 100193, China について
Beijing Key Laboratory of Emerging Organic Contaminants Control, State Key Joint Laboratory of Environmental Simulation and Pollution Control, School of Environment, Tsinghua University, Beijing 100084, China について
Ma Ruixue について
State Environmental Protection Key Laboratory of Environmental Pollution Health Risk Assessment, South China Institute of Environmental Sciences, Ministry of Environmental Protection, Guangzhou, 510655, China について
Wang Fang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Department of Applied Chemistry, China Agricultural University, Beijing 100193, China について
Gao Jing について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Department of Applied Chemistry, China Agricultural University, Beijing 100193, China について
Wang Peng について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Department of Applied Chemistry, China Agricultural University, Beijing 100193, China について
Zhou Zhiqiang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Department of Applied Chemistry, China Agricultural University, Beijing 100193, China について
Liu Donghui について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Department of Applied Chemistry, China Agricultural University, Beijing 100193, China について
Journal of Hazardous Materials について
代謝 について
代謝産物 について
生体内変化 について
生体内蓄積 について
酸化 について
汚染物質 について
急性毒性 について
スルホン について
生態系 について
エナンチオマ について
バイオアクセシビリティ について
エナンチオ選択性 について
Rutilus rutilus について
バイオチャー について
フィプロニル について
バイオチャー について
毒性 について
代謝 について
エナンチオ選択 について
有機化合物の毒性 について
キラル について
殺虫剤 について
フィプロニル について
バイオチャー について
ドジョウ について
代謝物 について