Huang Lei について
Department of Food Science and Engineering, School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150001, China について
Li Bao-Long について
Center of Drugs Safeties and Evaluation, Heilongjiang University of Chinese Medicine, Harbin 150040, China について
He Can-Xia について
Department of Food Science and Engineering, School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150001, China について
Zhao Yao-Jie について
Center of Drugs Safeties and Evaluation, Heilongjiang University of Chinese Medicine, Harbin 150040, China について
Yang Xiu-Li について
Department of Food Science and Engineering, School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150001, China について
Pang Bo について
Department of Food Science and Engineering, School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150001, China について
Zhang Xiao-Hong について
Institute of Preventative Medicine and Zhejiang Provincial Key Laboratory of Pathological and Physiological Technology, School of Medicine, Ningbo University, Zhejiang 315211, China について
Shan Yu-Juan について
Department of Food Science and Engineering, School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150001, China について
Journal of Functional Foods について
ビメンチン について
ターゲティング について
ヒト について
遺伝子サイレンシング について
膀胱 について
細胞浸潤 について
抗腫瘍作用 について
レプレッサー について
トランスフェクション について
腫瘍浸潤 について
膀胱腫瘍 について
分子機構 について
膀胱癌細胞 について
上皮間葉転換 について
マイクロRNA について
スルフォラファン について
ぼうこう癌 について
上皮間葉移行 について
マイクロRNA-200C について
食品の化学・栄養価 について
腫ようの化学・生化学・病理学 について
スルフォラファン について
マイクロRNA-200c について
ZEB1 について
標的化 について
上皮間葉転換 について
逆転 について
ヒト について
膀胱癌細胞 について
浸潤 について
阻害 について