Herstad Kristin M. V. について
Department of Companion Animal Clinical Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Norwegian University of Life Sciences (NMBU), Oslo, Norway について
Gajardo Karina について
Department of Basic Sciences and Aquatic Medicine, Faculty of Veterinary Medicine, Norwegian University of Life Sciences (NBMU), Oslo, Norway について
Bakke Anne Marie について
Department of Basic Sciences and Aquatic Medicine, Faculty of Veterinary Medicine, Norwegian University of Life Sciences (NBMU), Oslo, Norway について
Moe Lars について
Department of Companion Animal Clinical Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Norwegian University of Life Sciences (NMBU), Oslo, Norway について
Ludvigsen Jane について
Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences (NMBU), Ås, Norway について
Rudi Knut について
Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences (NMBU), Ås, Norway について
Rud Ida について
Nofima, Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, Ås, Norway について
Sekelja Monika について
Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences (NMBU), Ås, Norway について
Sekelja Monika について
Department of Molecular Medicine, Institute of Basic Medical Sciences, Faculty of Medicine, University of Oslo, Oslo, Norway について
Skancke Ellen について
Department of Companion Animal Clinical Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Norwegian University of Life Sciences (NMBU), Oslo, Norway について
BMC Veterinary Research (Web) について
Clostridium について
微生物 について
ミクロフローラ について
成体 について
煮沸 について
代謝産物 について
牛肉 について
可逆変化 について
乾燥食品 について
成人 について
脂肪酸 について
Faecalibacterium prausnitzii について
短鎖脂肪酸 について
赤肉 について
健康 について
クライアント-所有犬 について
牛挽肉 について
糞便微生物相 について
ハイスループットシークエンシング について
短鎖脂肪酸 について
微生物の生態 について
微生物検査法 について
乾燥食品 について
牛肉 について
食事 について
成人 について
クライアント について
所有 について
糞便 について
微生物相 について
可逆的変化 について
誘導 について