Fang B. について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Zhang M. について
School of Food Science and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing 100048, China について
Ge K.S. について
Key Laboratory of Functional Dairy, co-constructed by Ministry of Education and Beijing Government, and Beijing Laboratory of Food Quality and Safety, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Xing H.Z. について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Ren F.Z. について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Ren F.Z. について
Key Laboratory of Functional Dairy, co-constructed by Ministry of Education and Beijing Government, and Beijing Laboratory of Food Quality and Safety, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Journal of Dairy Science について
酸化ストレス について
アポトーシス について
乳酸デヒドロゲナーゼ について
エネルギー代謝 について
脂肪酸 について
アシルトランスフェラーゼ について
ミトコンドリア について
遺伝子発現 について
複合体 について
腫瘍 について
解糖 について
活性酸素 について
クエン酸サイクル について
β酸化 について
α-ラクトアルブミン について
解糖 について
トリカルボン酸サイクル について
ミトコンドリアの酸化的リン酸化 について
細胞外酸性化速度 について
酸素消費率 について
食品蛋白質 について
遺伝子発現 について
α-ラクトアルブミン について
オレイン酸 について
複合体 について
エネルギー代謝 について
誘導 について
腫瘍細胞 について
酵素 について
mRNA発現 について
阻害 について