Qin Yuxuan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, Key Laboratory of Functional Dairy, China Agricultural University について
Qin Yuxuan について
Department of Biology, Northeastern University について
Shang Qingmao について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops, Institute of Vegetables and Flowers, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Zhang Ying について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, Key Laboratory of Functional Dairy, China Agricultural University について
Li Pinglan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, Key Laboratory of Functional Dairy, China Agricultural University について
Chai Yunrong について
Department of Biology, Northeastern University について
Frontiers in Microbiology (Web) について
化学肥料 について
品質 について
セル成型苗 について
野菜 について
細菌 について
中華人民共和国 について
実生 について
Bacillus amyloliquefaciens について
根圏 について
キュウリ について
Agrobacterium について
植物成長促進根圏細菌 について
成長条件 について
根圏微生物 について
細菌群集 について
次世代シークエンシング について
B.amyloliquefaciens L-S60 について
細菌群集 について
キュウリ について
プラグ苗 について
成長条件 について
土壌生物 について
生物的防除 について
Bacillus について
キュウリ について
プラグ苗 について
根圏細菌 について
群集 について
生育 について