Premarathne Jayasekara M. K. J. K. について
Faculty of Food Science and Technology, Food Safety Research Center, Universiti Putra Malaysia について
Premarathne Jayasekara M. K. J. K. について
Department of Livestock and Avian Science, Faculty of Livestock, Fisheries and Nutrition, Wayamba University of Sri Lanka について
Anuar Aimi S. について
Faculty of Food Science and Technology, Food Safety Research Center, Universiti Putra Malaysia について
Thung Tze Young について
Faculty of Food Science and Technology, Food Safety Research Center, Universiti Putra Malaysia について
Satharasinghe Dilan A. について
Institute of Bio Science, Universiti Putra Malaysia について
Satharasinghe Dilan A. について
Department of Basic Veterinary Science, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, University of Peradeniya について
Jambari Nuzul Noorahya について
Food Safety Research Center (FOSREC), Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia について
Abdul-Mutalib Noor-Azira について
Food Safety Research Center (FOSREC), Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia について
Huat John Tang Yew について
Faculty of Food Technology, Universiti Sultan Zainal Abidin について
Basri Dayang F. について
Faculty of Health Sciences, School of Diagnostic and Applied Health Sciences, Universiti Kebangsaan Malaysia について
Rukayadi Yaya について
Faculty of Food Science and Technology, Food Safety Research Center, Universiti Putra Malaysia について
Nakaguchi Yoshitsugu について
Center for Southeast Asian Studies, Kyoto University について
Nishibuchi Mitsuaki について
Center for Southeast Asian Studies, Kyoto University について
Radu Son について
Faculty of Food Science and Technology, Food Safety Research Center, Universiti Putra Malaysia について
Radu Son について
Laboratory of Food Safety and Food Integrity, Institute of Tropical Agriculture and Food Security, Universiti Putra Malaysia について
Frontiers in Microbiology (Web) について
罹患率 について
Campylobacter jejuni について
公衆衛生 について
消費者 について
サーベイランス について
安全性 について
抗生物質 について
ヒト について
マレーシア について
大腸菌 について
牛肉 について
マルチプレックスPCR について
カンピロバクター属 について
食品媒介病原体 について
微生物 について
らせん菌 について
抗細菌薬 について
抗微生物薬 について
薬物 について
食肉 について
エノール について
芳香族ケトン について
フェノール類 について
カルボアミド について
エノン について
芳香族縮合化合物 について
アミノアルコール について
ケト酸 について
ジケトン について
第三アミン について
ヒドロキシ酸 について
ヒドロキシケトン について
ポリオール について
Campylobacter について
食品媒介病原菌 について
Campylobacter について
有病率 について
牛肉 について
抗生物質の持続性 について
MPN-PCR について
食品の汚染 について
細菌による動物の伝染病 について
テトラサイクリン について
マレーシア について
ウシ について
牛肉 について
Campylobacter について
テトラサイクリン について
有病率 について
抗生物質耐性 について