Bovi Graziele G. について
Department of Horticultural Engineering, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany について
Bovi Graziele G. について
Department of Food Biotechnology and Food Process Engineering, Technical University of Berlin, Germany について
Rux Guido について
Department of Horticultural Engineering, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany について
Caleb Oluwafemi J. について
Department of Horticultural Engineering, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany について
Caleb Oluwafemi J. について
Division of Post-harvest and Agro-processing Technologies, Agricultural Research Council (ARC) Infruitec-Nietvoorbij, Stellenbosch 7599, South Africa について
Herppich Werner B. について
Department of Horticultural Engineering, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany について
Linke Manfred について
Department of Horticultural Engineering, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany について
Rauh Cornelia について
Department of Food Biotechnology and Food Process Engineering, Technical University of Berlin, Germany について
Mahajan Pramod V. について
Department of Horticultural Engineering, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany について
Biosystems Engineering について
品質 について
蒸散 について
相互作用 について
モデリング について
生理学 について
モデル について
第一原理 について
水分 について
生産量 について
Arrheniusの式 について
湿度 について
制御戦略 について
複合モデル について
質量損失 について
経済損失 について
改質雰囲気と湿度包装 について
水の損失 について
イチゴ について
蒸散 について
充填度(DOF) について
食品包装 について
包装 について
イチゴ について
蒸散 について
損失 について
モデリング について