Si Tong について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Nanjing Agricultural University について
Si Tong について
Department of Horticulture and Landscape Architecture, Purdue University, West Lafayette について
Wang Xiao について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Nanjing Agricultural University について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Nanjing Agricultural University について
Zhao Chunzhao について
Department of Horticulture and Landscape Architecture, Purdue University, West Lafayette について
Zhang Lini について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Nanjing Agricultural University について
Huang Mei について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Nanjing Agricultural University について
Cai Jian について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Nanjing Agricultural University について
Zhou Qin について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Nanjing Agricultural University について
Dai Tingbo について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Nanjing Agricultural University について
Zhu Jian-Kang について
Department of Horticulture and Landscape Architecture, Purdue University, West Lafayette について
Jiang Dong について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Nanjing Agricultural University について
Frontiers in Plant Science (Web) について
アップレギュレーション について
遺伝子 について
光合成 について
耐凍性 について
光化学系 について
活性酸素 について
スカベンジャー について
オキシダーゼ について
コムギ について
過酸化水素 について
一酸化窒素 について
前処理 について
阻害剤 について
非生物的ストレス について
抗酸化系 について
機械的損傷 について
過酸化水素 について
一酸化窒素 について
シグナル伝達 について
コムギ について
凍結耐性 について
植物生理学一般 について
一酸化窒素 について
過酸化水素 について
コムギ について
光化学系 について
抗酸化系 について
修飾 について
創傷 について
誘発 について
凍結耐性 について