Fujian Provincial Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, College of Life Sciences, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, PR China について
Key Laboratory of Crop Ecology and Molecular Physiology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fujian Province University, Fuzhou, 35002, PR China について
Kou Fangxia について
Fujian Provincial Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, College of Life Sciences, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, PR China について
Xu Huifeng について
Academy of Integrative Medicine, Fujian University of Traditional Chinese Medicine, Fuzhou, Fujian, PR China について
Xu Huifeng について
Fujian Key Laboratory of Integrative Medicine on Geriatrics, Fujian University of Traditional Chinese Medicine, Fuzhou, Fujian, PR China について
Han Yejian について
Fujian Provincial Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, College of Life Sciences, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, PR China について
Yang Guidi について
Fujian Provincial Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, College of Life Sciences, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, PR China について
Yang Guidi について
Key Laboratory of Crop Ecology and Molecular Physiology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fujian Province University, Fuzhou, 35002, PR China について
Huang Xiaojuan について
Fujian Provincial Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, College of Life Sciences, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, PR China について
Chen Wen について
Fujian Provincial Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, College of Life Sciences, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, PR China について
Chi Yuwu について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350002, PR China について
Lin Zhenyu について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian 350002, PR China について
Sensors and Actuators. B. Chemical について
検出限界 について
ナノシート について
高感度 について
電気化学 について
ペルオキシダーゼ について
触媒 について
DNA【核酸】 について
親和性 について
グラファイト について
毒性 について
固定化 について
アプタマー について
アプタセンサ について
無標識 について
非共有結合 について
G-CNN について
ラベルフリー について
非共有結合集合 について
OTA について
電気化学的アプtas について
分析機器 について
核酸一般 について
バイオアッセイ について
ペルオキシダーゼ について
黒鉛 について
窒化炭素 について
ナノシート について
ターゲット について
誘起 について
非共有結合 について
集合 について
無標識 について
オクラトキシンA について
電気化学 について