Liu Zhen について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Zheng Qi について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Chen Wenzhu について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Wu Meng について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Pan Guojun について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Yang Ke について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Li Xuzhe について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Man Shuli について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Teng Yuou について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Yu Peng について
China International Science and Technology Cooperation Base of Food Nutrition/Safety and Medicinal Chemistry, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology of Ministry of Education, Tianjin Key Laboratory of Industry Microbiology, College of ... について
Gao Wenyuan について
Tianjin Key Laboratory for Modern Drug Delivery & High-Efficiency, School of Pharmaceutical Science and Technology, Tianjin University, Tianjin 300072, China について
European Journal of Medicinal Chemistry について
細胞増殖 について
アポトーシス について
生物活性 について
p38MAPキナーゼ について
ダウンレギュレーション について
チトクロームc について
リン酸化 について
Baxタンパク質 について
抗腫瘍作用 について
腫瘍 について
アップレギュレーション について
ラクタム について
ラクトン について
ヒドロキシ化合物 について
芳香族縮合化合物 について
H1299細胞 について
肺癌細胞 について
Akt/蛋白質キナーゼB について
パリサポニンI について
カンプトテシン について
10 ヒドロキシカンプトテシン について
肺癌細胞 について
p38MAPK について
ERK について
Akt について
抗腫よう薬の基礎研究 について
カンプトテシン について
p38MAPK について
ERK について
Akt について
シグナル伝達経路 について
肺癌細胞 について
カンプトテシン について
パリ について
サポニンI について
化学療法剤 について
感作 について