Mertens Elly について
Division of Human Nutrition, Wageningen University, 6700AA Wageningen, The Netherlands について
Mertens Elly について
Hugh Sinclair Unit of Human Nutrition, Department of Food and Nutritional Sciences and Institute for Cardiovascular and Metabolic Research (ICMR), University of Reading, Reading RG6 6AP, UK について
Markey Oonagh について
Hugh Sinclair Unit of Human Nutrition, Department of Food and Nutritional Sciences and Institute for Cardiovascular and Metabolic Research (ICMR), University of Reading, Reading RG6 6AP, UK について
Markey Oonagh について
School of Sport, Exercise and Health Sciences, Loughborough University, Loughborough LE11 3TU, UK について
Geleijnse Johanna M. について
Division of Human Nutrition, Wageningen University, 6700AA Wageningen, The Netherlands について
Givens David Ian について
Centre for Food, Nutrition and Health, Faculty of Life Sciences, University of Reading, Reading RG6 6AP, UK について
Lovegrove Julie A. について
Hugh Sinclair Unit of Human Nutrition, Department of Food and Nutritional Sciences and Institute for Cardiovascular and Metabolic Research (ICMR), University of Reading, Reading RG6 6AP, UK について
Lovegrove Julie A. について
Centre for Food, Nutrition and Health, Faculty of Life Sciences, University of Reading, Reading RG6 6AP, UK について
Nutrients (Web) について
食習慣 について
主成分分析 について
前向きコホート研究 について
公衆衛生 について
飲料 について
バター について
英国 について
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中年期 について
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男性 について
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食事パターン について
研究 について