Huo Yazhen について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Yin Shutao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Yan Mingzhu について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Win Sanda について
USC Research Center for Liver Disease, Keck School of Medicine of USC, Los Angeles, CA 90033, United States について
Aung Than Tin について
USC Research Center for Liver Disease, Keck School of Medicine of USC, Los Angeles, CA 90033, United States について
Aghajan Mariam について
IONIS Pharmaceuticals, Inc., Carlsbad, CA 92010, United States について
Hu Hongbo について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Kaplowitz Neil について
USC Research Center for Liver Disease, Keck School of Medicine of USC, Los Angeles, CA 90033, United States について
Free Radical Biology & Medicine について
肝毒性 について
酸化ストレス について
毒性 について
p53タンパク質 について
肝障害 について
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芳香族アミン について
フェノール類 について
カルボアミド について
アミノアルコール について
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アンチセンスオリゴヌクレオチド について
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細胞生理一般 について
アセトアミノフェン について
アセトアミノフェン について
肝毒性 について
p53 について
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