Wang Linpeng について
Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Wang Linpeng について
Agricultural Experiment Station for Tea and Tea Processing of Yunnan, Ministry of Agriculture, Kunming 650201, China について
Wang Linpeng について
Tea Research Center of Yunnan, Kunming 650201, China について
Wang Linpeng について
College of Food Science and Technology, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Yan Jing について
Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Yan Jing について
Agricultural Experiment Station for Tea and Tea Processing of Yunnan, Ministry of Agriculture, Kunming 650201, China について
Yan Jing について
Tea Research Center of Yunnan, Kunming 650201, China について
Yan Jing について
College of Food Science and Technology, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Yan Jingyun について
Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Yan Jingyun について
Agricultural Experiment Station for Tea and Tea Processing of Yunnan, Ministry of Agriculture, Kunming 650201, China について
Yan Jingyun について
Tea Research Center of Yunnan, Kunming 650201, China について
Yan Jingyun について
College of Food Science and Technology, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Xu Huanhuan について
Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Xu Huanhuan について
Agricultural Experiment Station for Tea and Tea Processing of Yunnan, Ministry of Agriculture, Kunming 650201, China について
Xu Huanhuan について
Tea Research Center of Yunnan, Kunming 650201, China について
Xu Huanhuan について
College of Food Science and Technology, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Zhang Dengyang について
Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Zhang Dengyang について
Agricultural Experiment Station for Tea and Tea Processing of Yunnan, Ministry of Agriculture, Kunming 650201, China について
Zhang Dengyang について
Tea Research Center of Yunnan, Kunming 650201, China について
Zhang Dengyang について
College of Food Science and Technology, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Wang Xuanjun について
Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Wang Xuanjun について
Agricultural Experiment Station for Tea and Tea Processing of Yunnan, Ministry of Agriculture, Kunming 650201, China について
Wang Xuanjun について
Tea Research Center of Yunnan, Kunming 650201, China について
Sheng Jun について
Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education, Yunnan Agricultural University, Kunming 650201, China について
Sheng Jun について
Agricultural Experiment Station for Tea and Tea Processing of Yunnan, Ministry of Agriculture, Kunming 650201, China について
Sheng Jun について
Tea Research Center of Yunnan, Kunming 650201, China について
Protein Expression and Purification について
親和性 について
プラスミド について
タンパク質 について
ヒト について
真核生物 について
組換タンパク質 について
遺伝子 について
純度 について
EGF受容体 について
小分子 について
相互作用 について
哺乳類 について
構造生物学 について
創薬 について
エクトドメイン について
遺伝子発現 について
蛋白質・ペプチド一般 について
ヒト について
上皮成長因子受容体 について
細胞外ドメイン について
発現 について
精製 について