Lv Mengdie について
Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, School of Food and Chemical Engineering, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, No. 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Zhou Yawen について
Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, School of Food and Chemical Engineering, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, No. 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Wang Shan について
Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, School of Food and Chemical Engineering, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, No. 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, School of Food and Chemical Engineering, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, No. 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Xu Baocai について
Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, School of Food and Chemical Engineering, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, No. 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Journal of Surfactants and Detergents について
表面性状 について
界面活性剤 について
線形性 について
界面張力 について
臨界ミセル濃度 について
高温 について
純水 について
酸化物 について
臨界 について
塩化ナトリウム について
電気伝導率 について
指数関数 について
表面特性 について
臨界ミセル濃度 について
臨界表面張力 について
最大表面過剰濃度 について
拡張界面活性剤 について
合成洗剤 について
拡張 について
界面活性剤 について
タイプ について
表面特性 について
ポリプロピレン について
酸化物 について