Jiao Yanni について
Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Jiao Yanni について
Academy of Preventive Medicine, Shandong University, Jinan, People’s Republic of China について
Chen Jindong について
Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Chen Jindong について
Academy of Preventive Medicine, Shandong University, Jinan, People’s Republic of China について
Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Academy of Preventive Medicine, Shandong University, Jinan, People’s Republic of China について
Liu Yongjun について
Institute of Materia Medica, Shandong Academy of Medical Sciences, Jinan, People’s Republic of China について
Xin Chenglong について
Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Xin Chenglong について
Academy of Preventive Medicine, Shandong University, Jinan, People’s Republic of China について
Yang Luping について
Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Yang Luping について
Academy of Preventive Medicine, Shandong University, Jinan, People’s Republic of China について
Marine Pollution Bulletin について
沿岸帯 について
消費者 について
ヒト について
金属 について
重金属汚染 について
中華人民共和国 について
微量元素 について
ニッケル について
一日摂取許容量 について
海洋 について
健康リスク について
ハザード比 について
摂取量 について
沖合 について
山東省 について
海洋汚濁 について
重金属とその化合物一般 について
山東省 について
中国 について
消費 について
イカ について
微量元素 について
ヒト について
リスク について