Ma Yafang について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, P.R. China について
Zhou Guanghong について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, P.R. China について
Li Yingqiu について
Guangxi Vocational College of Technology and Business, Nanning, Guangxi, P.R. China について
Zhu Yingying について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, P.R. China について
Yu Xiaobo について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, P.R. China について
Zhao Fan について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, P.R. China について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, P.R. China について
Xu Xinglian について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, P.R. China について
Li Chunbao について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, P.R. China について
Molecular Nutrition & Food Research について
プロテオーム について
中年期 について
ムチン について
結腸 について
豚脂 について
炎症性サイトカイン について
遺伝子発現 について
グリコシル化 について
腸内微生物 について
魚油 について
大豆油 について
粘液 について
酵素 について
杯細胞 について
食事性脂肪 について
ビタミンB群 について
野菜とその加工品 について
細胞生理一般 について
抗腫よう薬の基礎研究 について
グリコシル化 について
プロセス について
中年 について
ラット について
魚油 について
結腸 について
MUC2 について
発現 について
調節 について