Kajiyama Shizuo について
Kajiyama Clinic, Kyoto, Japan について
Kajiyama Shizuo について
Department of Endocrinology and Metabolism, Kyoto Prefectural University of Medicine, Graduate School of Medical Science, Kyoto, Japan について
Imai Saeko について
Department of Food and Nutrition, Kyoto Women’s University, Kyoto, Japan について
Hashimoto Yoshitaka について
Department of Endocrinology and Metabolism, Kyoto Prefectural University of Medicine, Graduate School of Medical Science, Kyoto, Japan について
Yamane Chikako について
St. Mary’s Hospital, Himeji, Japan について
Miyawaki Takashi について
Department of Food and Nutrition, Kyoto Women’s University, Kyoto, Japan について
Matsumoto Shinya について
Department of Food and Nutrition, Kyoto Women’s University, Kyoto, Japan について
Ozasa Neiko について
Department of Cardiovascular Medicine, Kyoto University, Graduate School of Medicine, Kyoto, Japan について
Tanaka Muhei について
Department of Endocrinology and Metabolism, Kyoto Prefectural University of Medicine, Graduate School of Medical Science, Kyoto, Japan について
Kajiyama Shintaro について
Department of Endocrinology and Metabolism, Kyoto Prefectural University of Medicine, Graduate School of Medical Science, Kyoto, Japan について
Fukui Michiaki について
Department of Endocrinology and Metabolism, Kyoto Prefectural University of Medicine, Graduate School of Medical Science, Kyoto, Japan について
Diabetes Research and Clinical Practice について
臨床試験 について
野菜 について
血糖 について
女性 について
若年 について
主菜 について
昼食 について
食後 について
クロスオーバー について
健康 について
夕食 について
食品一般 について
食品の化学・栄養価 について
夕食 について
女性 について
クロスオーバー について
臨床試験 について