Ren Junyan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Li Yang について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Li Caiming について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Li Caiming について
Collaborative innovation center of food safety and quality control in Jiangsu Province, China について
Gu Zhengbiao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Gu Zhengbiao について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Gu Zhengbiao について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Gu Zhengbiao について
Collaborative innovation center of food safety and quality control in Jiangsu Province, China について
Cheng Li について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Cheng Li について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Cheng Li について
Collaborative innovation center of food safety and quality control in Jiangsu Province, China について
Hong Yan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Hong Yan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Hong Yan について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Hong Yan について
Collaborative innovation center of food safety and quality control in Jiangsu Province, China について
Li Zhaofeng について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Li Zhaofeng について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Li Zhaofeng について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Li Zhaofeng について
Collaborative innovation center of food safety and quality control in Jiangsu Province, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
ペースト について
澱粉 について
糊化 について
熱特性 について
粘度 について
エンタルピー について
培養 について
予熱 について
分枝酵素 について
線形回帰 について
セットバック について
酵素的修飾 について
鎖長 について
ジオバチルス属 について
ワキシーコーンスターチ について
グルカン について
分枝酵素 について
修飾 について
ワキシーコーンスターチ について
糊化 について
熱的性質 について