Miyazaki Yuu について
Department of Biological Chemistry Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Kyoto University, Kyoto 606-8501, Japan について
Ichimura Atsuhiko について
Department of Biological Chemistry Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Kyoto University, Kyoto 606-8501, Japan について
Ichimura Atsuhiko について
Keihanshin Consortium for Fostering the Next Generation of Global Leaders in Research (K-CONNEX), Kyoto University, Kyoto 606-8501, Japan について
Sato Shun について
Department of Biological Chemistry Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Kyoto University, Kyoto 606-8501, Japan について
Fujii Takuto について
Department of Pharmaceutical Physiology, Graduate School of Medicine and Pharmaceutical Sciences, University of Toyama, Toyama 930-0194, Japan について
Oishi Shinya について
Department of Bioorganic Medicinal Chemistry & Chemogenomics, Graduate School of Pharmaceutical Science, Kyoto University, Kyoto 606-8501, Japan について
Sakai Hideki について
Department of Pharmaceutical Physiology, Graduate School of Medicine and Pharmaceutical Sciences, University of Toyama, Toyama 930-0194, Japan について
Takeshima Hiroshi について
Department of Biological Chemistry Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Kyoto University, Kyoto 606-8501, Japan について
European Journal of Pharmacology について
ATPアーゼ について
機能分析 について
サプリメント について
腫瘍 について
酵素的分析 について
健康食品 について
フラボノイド について
経口投与 について
酸化防止 について
凍結乾燥 について
窒素複素環化合物 について
オータコイド について
第一アミン について
酸素複素環化合物 について
多価フェノール について
芳香族縮合化合物 について
ヒドロキシケトン について
胃酸分泌 について
赤ワイン について
ベリー類 について
ミリセチン について
フラボノイド について
H~+K~+-ATPアーゼ について
胃酸分泌 について
消化器作用薬の基礎研究 について
フラボノイド について
ミリセチン について
胃 について
ATPアーゼ について
阻害 について