Chatzigianni Martina について
Department of Crop Science, Laboratory of Vegetable Crops, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Chatzigianni Martina について
Department of Sustainable Agriculture, Laboratory of Soil Science and Plant Diagnostics, Mediterranean Agronomic Institute of Chania, Alsyllion Agrokepiou, Chania, Crete, Greece について
Alkhaled Bara’a について
Department of Sustainable Agriculture, Laboratory of Soil Science and Plant Diagnostics, Mediterranean Agronomic Institute of Chania, Alsyllion Agrokepiou, Chania, Crete, Greece について
Livieratos Ioannis について
Department of Sustainable Agriculture, Laboratory of Soil Science and Plant Diagnostics, Mediterranean Agronomic Institute of Chania, Alsyllion Agrokepiou, Chania, Crete, Greece について
Stamatakis Aristidis について
Department of Sustainable Agriculture, Laboratory of Soil Science and Plant Diagnostics, Mediterranean Agronomic Institute of Chania, Alsyllion Agrokepiou, Chania, Crete, Greece について
Ntatsi Georgia について
Department of Crop Science, Laboratory of Vegetable Crops, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Savvas Dimitrios について
Department of Crop Science, Laboratory of Vegetable Crops, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
栄養素 について
硝酸 について
山岳 について
水耕 について
乾物量 について
遺伝子型 について
硝酸塩 について
栄養価 について
亜硝酸塩 について
海岸 について
生息場所 について
全窒素 について
窒素栄養 について
窒素源 について
生態型 について
酸化防止剤 について
クレタ島 について
水耕栽培 について
在来種 について
ペルオキシアセチル について
stamnagathi について
野菜とその加工品 について
水耕 について
成長 について
Cichorium について
対照 について
生態型 について
収量 について
栄養価 について
窒素源 について