Marco Maria L について
Department of Food Science & Technology, University of California, Davis, USA について
Heeney Dustin について
Department of Food Science & Technology, University of California, Davis, USA について
Binda Sylvie について
Danone Nutricia, Centre Daniel CArasso, Avenue de la Vauve - Route Departementale 128, 91120 Palaiseau, France について
Cifelli Christopher J について
National Dairy Council, 10255 W. Higgins Road, Rosemont, IL 60018, USA について
Cotter Paul D について
Teagasc Food Research Centre, Moorepark and APC Microbiome Institute, Cork, Ireland について
Foligne Benoit について
Lille Inflammation Research International Center, Inserm U995, University of Lille, CHRU de Lille, France について
Gaenzle Michael について
University of Alberta, Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, Edmonton, Alberta, Canada について
Kort Remco について
Netherlands Organization for Applied Scientific Research (TNO), Microbiology and Systems Biology, Zeist and VU University Amsterdam, Department of Molecular Cell Biology, Amsterdam, The Netherlands について
Pasin Gonca について
California Dairy Research Foundation, 501 G Street, #203, Davis, CA 95616, USA について
Pihlanto Anne について
Natural Resources Institute Finland, Myllytie 1, 31600 Jokioinen, Finland について
Smid Eddy J について
Wageningen University, Laboratory of Food Microbiology, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands について
Hutkins Robert について
Department of Food Science and Technology, 258 Food Innovation Center, University of Nebraska - Lincoln, Lincoln, NE 68588-6205, USA について
Current Opinion in Biotechnology について
生物活性 について
食品 について
微生物 について
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発酵食品 について
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