Douglas Timothy E.L. について
Department of Molecular Biotechnology, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Gent, Belgium について
Douglas Timothy E.L. について
Engineering Department, Gillow Avenue, Lancaster University, Lancaster LA1 4YW, United Kingdom について
Vandrovcova Marta について
Department of Biomaterials and Tissue Engineering, Institute of Physiology of the Czech Academy of Sciences, Videnska 1083, 142 20 Prague, the Czech Republic について
Krocilova Nikola について
Department of Biomaterials and Tissue Engineering, Institute of Physiology of the Czech Academy of Sciences, Videnska 1083, 142 20 Prague, the Czech Republic について
Keppler Julia K. について
Department of Food Technology, Institute of Human Nutrition and Food Science, Christian-Albrechts-Universitaet zu Kiel, Heinrich-Hecht Platz 10, 24118 Kiel, Germany について
Zarubova Jana について
Department of Biomaterials and Tissue Engineering, Institute of Physiology of the Czech Academy of Sciences, Videnska 1083, 142 20 Prague, the Czech Republic について
Skirtach Andre G. について
Department of Molecular Biotechnology, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Gent, Belgium について
Skirtach Andre G. について
Centre for Nano- and Biophotonics, Ghent University, 9000 Ghent, Belgium について
Bacakova Lucie について
Department of Biomaterials and Tissue Engineering, Institute of Physiology of the Czech Academy of Sciences, Videnska 1083, 142 20 Prague, the Czech Republic について
Journal of Dairy Science について
ヒト について
骨形成 について
細胞分化 について
腫瘍 について
生体組織工学 について
アルカリ性ホスファターゼ について
細胞増殖 について
添加剤 について
ホエータンパク質 について
新生児 について
カルシウム について
生体材料 について
SAOS2細胞 について
組織再生 について
骨再生 について
食品蛋白質 について
乳製品 について
骨再生 について
ホエー蛋白質分離物 について
応用 について
骨 について
増殖 について
骨形成分化 について