Ghanbari Rooholla について
Food Safety & Hygiene Division, Department of Environmental Health Engineering, School of Public health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Molaee Aghaee Ebrahim について
Food Safety & Hygiene Division, Department of Environmental Health Engineering, School of Public health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Rezaie Sassan について
Department of Medical Mycology & Parasitology, School of Public Health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Jahed Khaniki Gholamreza について
Food Safety & Hygiene Division, Department of Environmental Health Engineering, School of Public health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Alimohammadi Mahmoud について
Department of Environmental Health Engineering, School of Public health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Soleimani Mina について
Food Safety & Hygiene Division, Department of Environmental Health Engineering, School of Public health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Noorbakhsh Fatemeh について
Department of Microbiology, Biological Science College, Islamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Varamin, Iran について
Journal of Food Safety について
mRNA について
アフラトキシン について
マイコトキシン について
遺伝子 について
乳製品 について
廃棄物 について
乳酸菌 について
保存料 について
遺伝子発現 について
高速液体クロマトグラフィー について
真菌類 について
プロバイオティクス について
接種 について
食品材料 について
加工食品 について
食品の汚染 について
微生物起原の毒性 について
穀類とその製品一般 について
Aspergillus について
遺伝子 について
アフラトキシン について
発現 について
乳酸菌 について
阻害効果 について