Xiang Xia について
Department of Product Processing and Nutriology, Oil Crops Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hubei Key Laboratory of Lipid Chemistry and Nutrition, Ministry of Agriculture Key Laboratory of Oil Crops Biology, Wuhan 430062, China について
Han Ling について
Department of Product Processing and Nutriology, Oil Crops Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hubei Key Laboratory of Lipid Chemistry and Nutrition, Ministry of Agriculture Key Laboratory of Oil Crops Biology, Wuhan 430062, China について
Zhang Zhen について
Department of Product Processing and Nutriology, Oil Crops Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hubei Key Laboratory of Lipid Chemistry and Nutrition, Ministry of Agriculture Key Laboratory of Oil Crops Biology, Wuhan 430062, China について
Huang Fenghong について
Department of Product Processing and Nutriology, Oil Crops Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hubei Key Laboratory of Lipid Chemistry and Nutrition, Ministry of Agriculture Key Laboratory of Oil Crops Biology, Wuhan 430062, China について
Spectrochimica Acta. Part A. Molecular and Biomolecular Spectroscopy について
消光剤 について
消光 について
DNA【核酸】 について
蛍光 について
ターンオン について
プローブ について
蛍光センサ について
高感度 について
脱着 について
生物活性 について
食品 について
親和性 について
フェノール類 について
オレフィン化合物 について
不飽和カルボン酸 について
フェノールエーテル について
アミノアルコール について
蛍光プローブ について
酸化グラフェン について
シナピン について
酸化グラフェン について
蛍光センサ について
DNA蛍光プローブ について
植物由来分子 について
有機化合物・錯体の蛍光・りん光(分子) について
分析機器 について
シナピン について
高感度 について
ターンオン について
グラフェン酸化物 について
蛍光センサ について