研究者
J-GLOBAL ID:201901005451102157   更新日: 2022年08月31日

柿崎 博美

Kakizaki Hiromi
研究分野 (2件): 水圏生命科学 ,  家政学、生活科学
研究キーワード (4件): キチン質、キチン分解酵素、リゾチーム ,  魚介類の熟成 ,  食品成分分析、食品加工 ,  栄養、未利用資源、機能性成分
論文 (14件):
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MISC (2件):
講演・口頭発表等 (34件):
  • Characteristics of chitinase isozymes from the liver of golden cuttlefish Sepia esculenta
    (14th International Chitin and Chitosan Conference 2018)
  • Chitinolytic enzyme of Japanese sardine (Sardinops melanostictus): distribution of the organs and molecular cloning of a novel chitinase gene from the kidney
    (The JSFS 85th Anniversary-Commemorative International Symposium 2017)
  • Characterization and primary structure of chitinase from the hepatopancreas of red snow crab Chionoecetes japonicus
    (The JSFS 85th Anniversary-Commemorative International Symposium 2017)
  • Molecular cloning of novel chitinase genes from two species of crustaceans, red king crab Paralithodes camtschaticus and snow crab Chionoecetes opilio
    (The JSFS 85th Anniversary-Commemorative International Symposium 2017)
  • cDNA cloning of paramyosin from several kinds of squid mantle muscle
    (The JSFS 85th Anniversary-Commemorative International Symposium 2017)
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Works (2件):
  • 伊東なまこ饅頭
    伊東商業高等学校、氏原製菓
  • ニューサマーオレンジラングドシャ
    伊東商業高等学校、氏原製菓
所属学会 (1件):
日本家政学会
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