Hayashi, Takeshi について
Department of Food and Fermentation Science, Faculty of Food and Nutrition, Beppu University について
Hayashi, Takeshi について
Food Science and Nutrition, Graduate School of Food Science and Nutrition, Beppu University について
Tanaka, Yoshikazu について
Faculty of Advanced Life Science, Hokkaido University について
Sakai, Naoki について
Faculty of Advanced Life Science, Hokkaido University について
Okada, Ui について
Faculty of Advanced Life Science, Hokkaido University について
Yao, Min について
Faculty of Advanced Life Science, Hokkaido University について
Yao, Min について
Division of Biological Sciences, Graduate School of Science, Hokkaido University について
Watanabe, Nobuhisa について
Faculty of Advanced Life Science, Hokkaido University について
Watanabe, Nobuhisa について
Division of Biological Sciences, Graduate School of Science, Hokkaido University について
Tanaka, Isao について
Faculty of Advanced Life Science, Hokkaido University について
Tanaka, Isao について
Division of Biological Sciences, Graduate School of Science, Hokkaido University について
Tamura, Tomohiro について
Bioproduction Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST) について
FEBS Letters について
DNA について
Streptomyces について