Wang Xiaobo について
State Key Laboratory of Coordination Chemistry, School of Chemistry and Chemical Engineering, Collaborative Innovation Center of Advanced Microstructures, Nanjing University, Nanjing, 210023, PR China について
Wang Xiaobo について
Pharmacy School, Hubei University of Science and Technology, Xianning, 437100, PR China について
Ma Xiaoyan について
State Key Laboratory of Coordination Chemistry, School of Chemistry and Chemical Engineering, Collaborative Innovation Center of Advanced Microstructures, Nanjing University, Nanjing, 210023, PR China について
Wen Jinghan について
State Key Laboratory of Coordination Chemistry, School of Chemistry and Chemical Engineering, Collaborative Innovation Center of Advanced Microstructures, Nanjing University, Nanjing, 210023, PR China について
Geng Zhirong について
State Key Laboratory of Coordination Chemistry, School of Chemistry and Chemical Engineering, Collaborative Innovation Center of Advanced Microstructures, Nanjing University, Nanjing, 210023, PR China について
Wang Zhilin について
State Key Laboratory of Coordination Chemistry, School of Chemistry and Chemical Engineering, Collaborative Innovation Center of Advanced Microstructures, Nanjing University, Nanjing, 210023, PR China について
Talanta について
水溶性 について
検出限界 について
糖尿病 について
Golgi体 について
プローブ について
チオール について
高感度 について
染色 について
金属イオン について
蛍光 について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
トリペプチド について
含硫アミノ酸 について
ウシ胎児血清 について
蛍光プローブ について
環状 について
ヒト血清 について
分析機器 について
バイオアッセイ について
ヒト血清 について
グルタチオン について
高感度 について
環状 について
ポリアミン について
蛍光プローブ について