Zhang Ming について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Institute of Molecular Science, Shanxi University, China について
Ettelaie Rammile について
Food Colloids Group, School of Food Science and Nutrition, University of Leeds, United Kingdom について
Yan Tao について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Institute of Molecular Science, Shanxi University, China について
Zhang Suojiang について
Beijing Key Laboratory of Ionic Liquids Clean Process, Key Laboratory of Green Process and Engineering, Institute of Process Engineering, Chinese Academy of Sciences, China について
Cheng Fangqin について
Institute of Resources and Environment Engineering, Shanxi University, China について
Binks Bernard P. について
School of Mathematics and Physical Sciences, University of Hull, United Kingdom について
Yang Hengquan について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Institute of Molecular Science, Shanxi University, China について
Journal of the American Chemical Society について
非平衡状態 について
液滴 について
酵素 について
反応系 について
触媒 について
イオン液体 について
エステル化 について
耐久性 について
マイクロリアクタ について
ロット について
連続流 について
均一触媒 について
理論モデル について
マイクロスケール について
ボトムアップ について
酵素の応用関連 について
その他の分離法 について
平衡 について
触媒反応 について
イオン液体 について
液滴 について
マイクロリアクタ について