Xiao Huaxi について
National Engineering Laboratory for Deep Processing of Rice and Byproducts, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Xiao Huaxi について
College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Yang Fan について
College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Lin Qinlu について
National Engineering Laboratory for Deep Processing of Rice and Byproducts, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Lin Qinlu について
College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Zhang Qian について
College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Tang Weize について
College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Zhang Lin について
National Engineering Laboratory for Deep Processing of Rice and Byproducts, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Zhang Lin について
College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Xu Dong について
National Engineering Laboratory for Deep Processing of Rice and Byproducts, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Xu Dong について
College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Liu Gao-Qiang について
National Engineering Laboratory for Deep Processing of Rice and Byproducts, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
Liu Gao-Qiang について
Hunan Provincial Key Laboratory of Forestry Biotechnology & International Cooperation Base of Science and Technology Innovation on Forest Resource Biotechnology, Central South University of Forestry & Technology, Changsha 410004, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
粒度 について
置換率 について
溶解度 について
ナノ結晶 について
タンパク質 について
アセチル化 について
高速度 について
破断 について
重量損失 について
薬物放出 について
脂肪族塩素化合物 について
トリハロメタン について
粒子形状 について
ウシ血清アルブミン について
表面形態 について
米澱粉 について
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アセチル化 について
破断 について
米澱粉 について
ナノ結晶 について
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調製 について