Keogh-Brown Marcus R. について
Department of Global Health and Development, Faculty of Public Health and Policy, London School of Hygiene and Tropical Medicine, London, UK について
Jensen Henning Tarp について
Department of Global Health and Development, Faculty of Public Health and Policy, London School of Hygiene and Tropical Medicine, London, UK について
Jensen Henning Tarp について
University of Copenhagen, Copenhagen, Denmark について
Basu Sanjay について
Stanford University, Stanford, USA について
Aekplakorn Wichai について
Ramathibodi Hospital, Mahidol University, Nakhon Pathom, Thailand について
Cuevas Soledad について
Department of Global Health and Development, Faculty of Public Health and Policy, London School of Hygiene and Tropical Medicine, London, UK について
Dangour Alan D. について
Department of Population Health, Faculty of Epidemiology and Population Health, London, UK について
Gheewala Shabbir H. について
King Mongkut’s University of Technology Thonburi (KMUTT), Bangkok, Thailand について
Green Rosemary について
Department of Population Health, Faculty of Epidemiology and Population Health, London, UK について
Joy Edward JM について
Department of Population Health, Faculty of Epidemiology and Population Health, London, UK について
Rojroongwasinkul Nipa について
Institute of Nutrition, Nakhon Pathom, Thailand について
Thaiprasert Nalitra について
Chiang Mai University University, Chiang Mai, Thailand について
Shankar Bhavani について
SOAS University of London, London, UK について
Smith Richard D. について
College of Medicine and Health, Exeter University, Exeter, UK について
Smith Richard D. について
Department of Global Health and Development, Faculty of Public Health and Policy, London School of Hygiene and Tropical Medicine, London, UK について
Population Health Metrics (Web) について
アブラヤシ について
パーム油 について
食品 について
モデリング について
脳卒中 について
個体群 について
健康管理 について
農村 について
死亡率 について
調理 について
シミュレーション について
事例研究 について
食品成分 について
飽和脂肪酸 について
健康 について
臨床腫よう学一般 について
パーム について
調理油 について
消費 について
経済 について
個体群 について
大きさ について
証拠 について
研究 について
タイ について
統合 について
モデリング について
手法 について