Hou Qin について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education China, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Zhang Chao-yang について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education China, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Zhang Wan-gang について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education China, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Liu Rui について
School of Food Science and Technology, Yangzhou University, Industrial Engineering Center for Huaiyang Cuisin of Jiangsu Province, Yangzhou 225127, China について
Tang Hanqi について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education China, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Zhou Guang-hong について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education China, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Food Chemistry について
タンパク質分解 について
カルパイン について
柔軟性 について
デスミン について
牛肉 について
剪断力 について
自己分解 について
アミノ酸 について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
ニトロアミン について
カルボン酸エステル について
ニトロシル化 について
筋原線維蛋白質 について
NO供与体 について
半膜様筋 について
μ-カルパイン について
プロテインS について
S-ニトロシル化 について
蛋白質S-ニトロシル化 について
柔らかさ について
μ-カルパイン について
蛋白質分解 について
生肉の品質と処理 について
食品蛋白質 について
食品の化学・栄養価 について
牛肉 について
柔らかさ について
調節 について
蛋白質 について
S-ニトロシル化 について
役割 について