Mazruei Arani Navid について
Department of Food Science and Technology, North Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran について
Emam-Djomeh Zahra について
Department of Food Science, Technology and Engineering Faculty of Agricultural Engineering and Technology, University of Tehran, Tehran, Iran について
Tavakolipour Hamid について
Department of Food Science and Technology, Sabzevar Branch, Islamic Azad University, Sabzevar, Iran について
Sharafati-Chaleshtori Reza について
Research Center for Biochemistry and Nutrition in Metabolic Diseases, Kashan University of Medical Sciences, Kashan, I.R., Iran について
Soleimani Alireza について
Department of Internal Medicine, Kashan University of Medical Sciences, Kashan, Iran について
Asemi Zatollah について
Research Center for Biochemistry and Nutrition in Metabolic Diseases, Kashan University of Medical Sciences, Kashan, I.R., Iran について
Probiotics and Antimicrobial Proteins について
インスリン について
バイオマーカー について
血漿 について
酸化ストレス について
蜂蜜 について
血糖 について
ヒト について
HDLコレステロール について
炎症 について
代謝 について
二重盲検法 について
インスリン抵抗性 について
プロバイオティクス について
血清 について
糖尿病性腎症 について
インスリン感受性 について
プロバイオティクス について
蜂蜜 について
補充 について
糖尿病性腎症 について
代謝状態 について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
糖尿病性腎症 について
患者 について
代謝 について
プロバイオティクス について
蜂蜜 について
消費 について
二重盲検 について