Li Jinlong について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing 100048, PR China について
Li Jinlong について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing 100048, PR China について
Zhang Jingfan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing 100048, PR China について
Zhang Jingfan について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing 100048, PR China について
Yadav Madhav P. について
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, Eastern Regional Research Center, 600 East Mermaid Lane, Wyndmoor, PA 19038, United States について
Li Xiuting について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing 100048, PR China について
Li Xiuting について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing 100048, PR China について
Chemosphere について
長鎖 について
速度論 について
生物分解 について
高速液体クロマトグラフィー について
最適条件 について
バイオレメディエーション について
酸化 について
Burkholderia について
エステル結合ヒドロラーゼ について
代謝産物 について
微生物分解性 について
無機質 について
酵母エキス について
分解経路 について
菌株 について
生物分解 について
DEHP について
Burkholderia procinia sp. について
動力学 について
経路 について
その他の汚染原因物質 について
Burkholderia について
ヘキシル について
フタラート について
生分解性 について
生物 について
分解経路 について