Zhu Yunping について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business Univers (BTBU), Beijing, People’s Republic of China について
Zhu Yunping について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing, People’s Republic of China について
Li Fang について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, People’s Republic of China について
Wang Yu について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing, People’s Republic of China について
Li Jinlong について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, People’s Republic of China について
Teng Chao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business Univers (BTBU), Beijing, People’s Republic of China について
Teng Chao について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing, People’s Republic of China について
Wang Changtao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business Univers (BTBU), Beijing, People’s Republic of China について
Li Xiuting について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business Univers (BTBU), Beijing, People’s Republic of China について
Li Xiuting について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Technology and Business University, Beijing, People’s Republic of China について
Journal of Food Science & Technology について
弾性 について
FTIR分光法 について
ジスルフィド結合 について
グルテン について
β構造 について
水素結合 について
細胞壁 について
ネットワーク について
低分子量 について
立体配座 について
アラビノキシラン について
芳香族アミノ酸 について
物理化学的性質 について
コムギグルテン について
アラビノキシラン について
分子量 について
小麦グルテン について
構造 について
動的振動レオロジー について
粉製品 について
食品の品質 について
小麦グルテン について
物理化学的性質 について
分子量 について
水抽出 について
アラビノキシラン について