da Cunha Marilia Crivelari について
Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
dos Santos Aguilar Jessika Goncalves について
Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
de Melo Ricardo Rodrigues について
Brazilian Bioethanol Science and Technology Laboratory (CTBE), Brazilian Center for Research in Energy and Materials (CNPEM), Campinas, SP, Brazil について
Nagamatsu Sheila Tiemi について
Departament of Genetics, Evolution, Microbiology and Imunology, Institute of Biology, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Ali Faraat について
Pharmaceutical Chemistry Division, Indian Pharmacopoeia Commission, Ministry of Health & Family Welfare, Government of India, Sector-23, Rajnagar, Ghaziabad, Uttar Pradesh 201002, India について
de Castro Ruann Janser Soares について
Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Sato Helia Harumi について
Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Food Research International について
食品 について
アスパラギナーゼ について
真菌類 について
還元剤 について
アミドヒドロラーゼ について
食品添加物 について
酵素 について
脂肪族カルボン酸 について
カルボアミド について
ビニル化合物 について
不飽和カルボン酸 について
低価格 について
食品の化学・栄養価 について
野菜とその加工品 について
アクリルアミド について
真菌 について
L-アスパラギナーゼ について
食品 について
応用 について
戦略 について