Mizushima Daiki について
Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization (NARO), Tsukuba, Ibaraki, Japan について
Mizushima Daiki について
Division of Medical Zoology, Department of Infection and Immunity, School of Medicine, Jichi Medical University, Shimotsuke, Tochigi, Japan について
Miyazaki Takatsugu について
Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization (NARO), Tsukuba, Ibaraki, Japan について
Miyazaki Takatsugu について
Research Institute of Green Science and Technology, Shizuoka University, Shizuoka, Shizuoka, Japan について
Shiwa Yuh について
Department of Molecular Microbiology, Faculty of Life Sciences, Tokyo University of Agriculture, Setagaya-ku, Tokyo, Japan について
Kimura Keitarou について
Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization (NARO), Tsukuba, Ibaraki, Japan について
Suzuki Shiho について
Center for Research and Development of Bioresources, Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Naka-ku, Japan について
Fujita Nobuyuki について
Department of Molecular Microbiology, Faculty of Life Sciences, Tokyo University of Agriculture, Setagaya-ku, Tokyo, Japan について
Yoshikawa Hirofumi について
Department of Bioscience, Faculty of Life Sciences, Tokyo University of Agriculture, Setagaya-ku, Tokyo, Japan について
Kimura Atsuo について
Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University, Sapporo, Hokkaido, Japan について
Kitamura Shinichi について
Center for Research and Development of Bioresources, Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Naka-ku, Japan について
Hara Hiroshi について
Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University, Sapporo, Hokkaido, Japan について
Hara Hiroshi について
Faculty of Human Life Sciences, Fuji Women’s University, Ishikari, Hokkaido, Japan について
Funane Kazumi について
Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization (NARO), Tsukuba, Ibaraki, Japan について
Funane Kazumi について
Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Yamanashi, Kofu, Yamanashi, Japan について
Applied Microbiology and Biotechnology について
デキストラン について
澱粉 について
遺伝子 について
酵素 について
デキストラナーゼ について
アミノ酸 について
触媒 について
少糖類 について
細菌 について
炭素源 について
イソマルトオリゴ糖 について
パエニバチルス属 について
微生物 について
ヘキソース について
アルドース について
Paenibacillus について
デキストラナーゼ について
グリコシドヒドロラーゼファミリー66 について
シクロイソマルトオリゴ糖 について
Paenibacillus について
酵素一般 について
シクロ について
イソマルトオリゴ糖 について
分解 について
能力 について
Paenibacillus について
デキストラナーゼ について