Feng Tingting について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, People’s Republic of China について
Zhang Qingxia について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, People’s Republic of China について
Wang Xuejiao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, People’s Republic of China について
Xia Shuqin について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, People’s Republic of China について
Fang Zhen について
Midea Corporate Research Center, Foshan, People’s Republic of China について
Li Jing について
Foshan Shunde Media Electric Appliance Manufacturing Co., Ltd, Foshan, People’s Republic of China について
Zhang Xiaoming について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, People’s Republic of China について
Yu Jingyang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, People’s Republic of China について
Food Analytical Methods について
検出限界 について
許容量 について
塩化ナトリウム について
調理 について
回収率 について
抽剤 について
超純水 について
最適条件 について
クリーンアップ法 について
温暖化 について
定量限界 について
濃縮係数 について
ジャポニカ米 について
QuEChERS法 について
分散液-液ミクロ抽出 について
5-ヒドロキシメチル-2-フルアルデヒド について
Japonica米 について
QuEChERS法 について
UPLC-ESI-MS/MS について
有機化合物の各種分析 について
有機化合物のクロマトグラフィー,電気泳動分析 について
食品の汚染 について
分散液-液ミクロ抽出 について
QuEChERS法 について
調理 について
5-ヒドロキシメチル-2-フルアルデヒド について
定量 について