Dasgupta Nandita について
Nano-food Research Group, Instrumental and Food Analysis Laboratory, Industrial Biotechnology Division, School of BioSciences and Technology, Vellore Institute of Technology, Vellore, Tamil Nadu, India について
Dasgupta Nandita について
Department of Biotechnology, Institute of Engineering and Technology, Dr. APJ Abdul Kalam Technical University (Formerly Uttar Pradesh Technical University), Lucknow, Uttar Pradesh, India について
Ranjan Shivendu について
Faculty of Engineering and the Built Environment, University of Johannesburg, Johannesburg, South Africa について
Ramalingam Chidambaram について
Nano-food Research Group, Instrumental and Food Analysis Laboratory, Industrial Biotechnology Division, School of BioSciences and Technology, Vellore Institute of Technology, Vellore, Tamil Nadu, India について
Gandhi Mansi について
School of Advanced Sciences, Vellore Institute of Technology, Vellore, Tamil Nadu, India について
3 Biotech について
ナノテクノロジー について
ナノ粒子 について
心臓 について
LD50 について
急性毒性 について
安全性 について
沈着 について
生体内分布 について
酵素 について
器官 について
亜慢性毒性 について
Wistarラット について
銀ナノ粒子 について
共還元 について
熱的共還元法 について
銀ナノ粒子 について
ウィスターラット について
急性毒性 について
亜慢性毒性 について
組織病理 について
動物に対する影響 について
金属及び金属化合物の毒性 について
食品添加剤 について
共還元 について
改変 について
銀ナノ粒子 について
Wistarラット について
肝損傷 について
誘導 について
亜慢性毒性 について
分析 について