Saito Aki について
Department of Nutritional Epidemiology and Shokuiku, National Institutes of Biomedical Innovation, Health and Nutrition, Tokyo 162-8636, Japan について
Imai Shino について
Department of Nutritional Epidemiology and Shokuiku, National Institutes of Biomedical Innovation, Health and Nutrition, Tokyo 162-8636, Japan について
Imai Shino について
Office of Nutrition, Health Service Division, Health Service Bureau, Ministry of Health, Labour and Welfare, Tokyo 100-8916, Japan について
Htun Nay Chi について
Department of Nutritional Epidemiology and Shokuiku, National Institutes of Biomedical Innovation, Health and Nutrition, Tokyo 162-8636, Japan について
Okada Emiko について
Department of Nutritional Epidemiology and Shokuiku, National Institutes of Biomedical Innovation, Health and Nutrition, Tokyo 162-8636, Japan について
Yoshita Katsushi について
Department of Food and Human Health Science, Osaka City University Graduate School of Human Life Science, Osaka 558-8585, Japan について
Yoshiike Nobuo について
Department of Nutrition, Faculty of Health Sciences, Aomori University of Health and Welfare, Aomori 030-8505, Japan について
Takimoto Hidemi について
Department of Nutritional Epidemiology and Shokuiku, National Institutes of Biomedical Innovation, Health and Nutrition, Tokyo 162-8636, Japan について
British Journal of Nutrition について
回帰モデル について
摂食 について
成人 について
エネルギー について
栄養調査 について
多量要素 について
男性 について
タンパク質 について
ヒト について
ナトリウム について
女性 について
摂取量 について
エネルギー摂取量 について
食事摂取量 について
健康 について
日本人 について
国民健康と栄養調査 について
食事調査 について
食事評価 について
日本 について
APC について
年間百分率変化 について
NHNS について
国民健康栄養調査 について
NNS について
国民栄養調査 について
栄養調査 について
食品一般 について
日本人 について
エネルギー について
多量栄養素 について
ナトリウム摂取 について
傾向 について
国民 について
栄養調査 について