Xie Jie について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Veterinary Medicine, China Agricultural University, People’s Republic of China について
Jiang Haiyang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Veterinary Medicine, China Agricultural University, People’s Republic of China について
Shen Jianzhong について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Veterinary Medicine, China Agricultural University, People’s Republic of China について
Peng Tao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Veterinary Medicine, China Agricultural University, People’s Republic of China について
Wang Jianyi について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Veterinary Medicine, China Agricultural University, People’s Republic of China について
Yao Kai について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Veterinary Medicine, China Agricultural University, People’s Republic of China について
Sun Shujuan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Veterinary Medicine, China Agricultural University, People’s Republic of China について
Shao Bing について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Veterinary Medicine, China Agricultural University, People’s Republic of China について
Tang Junwang について
Department of Chemical Engineering, University College London, United Kingdom について
Analytical Chemistry について
最大許容量 について
ナノ構造 について
キトサン について
多層 について
プローブ について
アフラトキシン について
食品 について
ヒト について
スペクトル について
固相抽出 について
ナノ複合材料 について
高感度 について
肝臓腫瘍 について
モノクローナル抗体 について
超高速 について
微生物起原の毒性 について
バイオアッセイ について
食品 について
アフラトキシン について
精製 について
多機能 について
ナノ構造 について
設計 について