Gong Amy G. W. について
Shenzhen Key Laboratory of Edible and Medicinal Bioresources, SRI, The Hong Kong University of Science and Technology, Shenzhen 518057, China について
Gong Amy G. W. について
Division of Life Science, Center for Chinese Medicine, The Hong Kong University of Science and Technology, Clear Water Bay, Hong Kong 100044, China について
Gong Amy G. W. について
Department of Pharmaceutical Sciences, Zunyi Medical University, Zhuhai Campus, Zhuhai 519041, China について
Duan Ran について
Shenzhen Key Laboratory of Edible and Medicinal Bioresources, SRI, The Hong Kong University of Science and Technology, Shenzhen 518057, China について
Duan Ran について
Division of Life Science, Center for Chinese Medicine, The Hong Kong University of Science and Technology, Clear Water Bay, Hong Kong 100044, China について
Wang Huai Y. について
Shenzhen Key Laboratory of Edible and Medicinal Bioresources, SRI, The Hong Kong University of Science and Technology, Shenzhen 518057, China について
Wang Huai Y. について
Division of Life Science, Center for Chinese Medicine, The Hong Kong University of Science and Technology, Clear Water Bay, Hong Kong 100044, China について
Kong Xiang P. について
Shenzhen Key Laboratory of Edible and Medicinal Bioresources, SRI, The Hong Kong University of Science and Technology, Shenzhen 518057, China について
Kong Xiang P. について
Division of Life Science, Center for Chinese Medicine, The Hong Kong University of Science and Technology, Clear Water Bay, Hong Kong 100044, China について
Dong Tina T. X. について
Shenzhen Key Laboratory of Edible and Medicinal Bioresources, SRI, The Hong Kong University of Science and Technology, Shenzhen 518057, China について
Dong Tina T. X. について
Division of Life Science, Center for Chinese Medicine, The Hong Kong University of Science and Technology, Clear Water Bay, Hong Kong 100044, China について
Tsim Karl W. K. について
Shenzhen Key Laboratory of Edible and Medicinal Bioresources, SRI, The Hong Kong University of Science and Technology, Shenzhen 518057, China について
Tsim Karl W. K. について
Division of Life Science, Center for Chinese Medicine, The Hong Kong University of Science and Technology, Clear Water Bay, Hong Kong 100044, China について
Chan Kelvin について
Shenzhen Key Laboratory of Edible and Medicinal Bioresources, SRI, The Hong Kong University of Science and Technology, Shenzhen 518057, China について
Chan Kelvin について
School of Pharmacy & Biomolecular Sciences, Liverpool John Moores University, Liverpool L3 3 AF, UK について
Chan Kelvin について
National Institute of Complementary Medicine, Western Sydney University, Sydney, NSW 2560, Australia について
Chan Kelvin について
Faculty of Science, University of Technology Sydney, Ultimo, NSW 2007, Australia について
Medicines (Web) について
負圧 について
均質化 について
合併症 について
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生物活性 について
ヒト について
酸化防止 について
ゲンゲ属 について
製剤 について
フラボノイド について
漢方製剤 について
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